Családi ház - Túrkeve

PannonTherm®Royal – Ajtók & Ablakok

Tovább

PannonTherm®AluFa: A fa nyílászáró az ALUMÍNIUM burkolatnak köszönhetően a környezeti hatásoknak rendkívül ellenállóvá válik, mégis megmarad a belső tér természetes hangulata, hiszen tudjuk, hogy a fa egy természetes anyag. Kívülről verheti az Ajtót és Ablakot a jég és az eső, sütheti a nap. A burkolat a porszórásos, égetéses technológiánknak köszönhetően örökéletű és színtartó. A külső burkolatot bármilyen RAL színben, illetve faerezetes kivitelben is gyártjuk. Vegyük körbe magunkat a lakókörnyezetünkben természetes anyagokkal, amelyek vigyáznak az egészségünkre és a lelkünkre.


PannonTherm®Ablak Családi házra: Kiválasztásához mindenképpen meg kell érteni a tervező gondolatmenetét. Az épület stílusához megfelelő terméket szoktunk javasolni. Ahhoz passzoló színvilággal, hogy a harmóniát létrehozzuk. Általában két fő irányzatot figyelhetünk meg. Az egyik a klasszikus formával és stílusban épülő épületek, a másik pedig a modern bauhaus, minimalista irányzat. A PLUSSZ (tömör fa) és a ROYAL (tömör fa) Ablakok inkább az előbbi. A MINIMAL-3 (üveg-fa) termékünk a modernebb hangvételű épületekhez illeszkedik. Az ALU-FA STRATOS termékünket mindkét irányzatban el tudom képzelni.


PannonTherm®Ablak Intézményre: Korszerű intézményekre AluFa, vagy tömör fa (ROYAL, PLUSSZ) nyílászárót szoktunk javasolni. A műemlék jellegű épületekre minden esetben fa nyílászárót gyártunk. Gyakorlatilag bármelyik termékünk megállja a helyét a közintézményi környezetben is, legyen az akár nagy forgalmú, nagy igénybevételnek kitett épület is.


PannonTherm®Ablak Hotelre: Hotel nyílászárói vannak leginkább nagy igénybevételnek kitéve. Nyitásuk gyakoriságát tudva, előzetesen, milliméter pontossággal állítjuk be az ablakokat, hogy hosszú évek folyamán, akadálytalanul és hibamentesen használni lehessen. Három rétegű üvegezést is javaslunk, hogy a pihenni vágyok a legnagyobb nyugalomban részesüljenek.


PannonTherm®Minimál Stílusú Ablak: A fa nyílászáró üveg burkolatot kap. Ez a burkolat egyedülálló megjelenést biztosít és garantáltan irigyelni fogják szomszédai, barátai. Egyedülálló fejlesztésünknek köszönhetően az időjárás viszontagságainak ellenálló nyílászárót hoztunk létre, ami illeszkedik korunk letisztult, elegáns, modern megjelenésű épületeibe. Néhány fő tulajdonsága ennek a termékcsoportunknak: Kívülről az időjárás viszontagságainak ellenáll a PannonTherm®minimal-3 nyílászárónk, hiszen a csapadék, napsütés nem találkozik fa felülettel. a külső üveg minden esetben edzett, biztonsági üveg, mely a vagyonvédelem miatt rendkívül fontos. -Kívül a tok, a szárny és az üveg egy síkban helyezkedik el. Így egy modern felület jön létre. (LED TV-hez lehetne hasonlítani az ablakainkat.). -A belső oldal természetes fa alapanyagból készül, vizes bázisú felületkezeléssel, akár egyedi színekben is.


PannonTherm®Klasszikus Stílusú Ablak: Klasszikus ablakainkkal törekszünk becsben tartani azt az építészeti karaktert amit megörököltünk elődeinktől. Milyen is lenne az, ha a műemlékvédelem alatt álló épületeinket műanyag ablakokkal tennénk stílustalanná. Ragaszkodnunk kell ahhoz, hogy megjelenésben korhű, viszont műszaki paramétereiben modern ablakot építsünk be. A klasszikus ablakok általában alul kétszárnyúak, a középső összezáródásukat díszes "porléc" ékesíti. A porlécen alul-felül faragott díszítés látható, elég gyakran egymással párhuzamos, függőleges marással díszített. A kétszárnyú ablakrész fölött általában egyszárnyú ablak helyezkedik el, melyet egy vízszintes tokosztó választ el egymástól. Ez a tokosztón lépcsőzetes minta látható.


PannonTherm®Ablak Tömörfából: Két dologtól szoktak tartani a vásárlók. Az egyik a szárnyak elvetemedése, melyet az alábbi eljárással küszöbölünk ki. Az alapanyag 8%-ra le van szárítva, 4 rétegből van összeragasztva vízálló és gőzálló faipari ragasztóval. A göcsök és fahibák hossztoldással ki vannak ejtve az alapanyagból, vagy eleve úgy van válogatva a fa, hogy göcsmentes és toldásmentes. A másik félelme a vásárlóinknak, hogy karbantartani kell a fa nyílászárókat. A belső ajtókat soha nem kell újrafesteni, ha mechanikai sérülés nem éri. A kültéri nyílászárókat 4 rétegben felületkezeljük. 1 rtg. színtelen gombamentesítő, 1 rtg. színes pác, 1 rtg. UV álló alaplakk, 1 rtg. UV álló fedőlakk. 400 mikron vastagságú a festésünk, mely a laboratóriumi kísérletek szerint 50 mikront kopik évente a napsütés, csapadék és a szél hatására. Ezt az 50 mikront hordjuk fel évente az ápolószerrel (olyan, mint egy egyszerű bútorápoló), melyet minden vásárlónknak ajándékba adunk.


PannonTherm®Családi Ház Ajtó: Családi ház tervezése során kiemelten fontosságú az utcai homlokzat megtervezése. Ennek ékköve a bejárati ajtó. Ezért kiemelten nagy figyelmet fordítunk arra, hogy Önnek megfelelő bejárati ajtót biztosítsunk. Minimál dizájn és klasszikus vonalakat is követünk, ezáltal bármilyen házra tudunk megfelelő ajtót gyártani. Műszaki tartalma: többpontos zár, biztonsági pántok, biztonsági üveg, magasfokú hőszigetelés, kopásálló alumínium küszöbbel.


PannonTherm®Intézmény Ajtó: Bejárati ajtajaink mind esztétikailag, mind műszakilag megfelelnek középületekre. Ellenállóak a rendszeres használatnak, több évnyi használat után is precíz és pontos működtetésre képesek. Magas használat, igénybevétel esetén AluFa küszöböt javasolunk.


PannonTherm®Hotel Ajtó: A honlapunkon szereplő bármelyik marásmintából tetszőleges mintát lehet választani. A tokszerkezet utólag beépíthető. A tok három oldalán gumitömítés fut körbe, mely lehetővé teszi a koppanásmentes záródást. Alapanyaga: MDF. Küszöb: 3 megoldás lehetséges, -automata küszöb-megoldás (feláras), -küszöb nélküli, -keményfa küszöbös. Zár: AGB mágneses soft-close záródást. Pánt: síkba záródó. Kilincs: szögletes HOPPE. A gyári felületkezelés rétegződése négy rétegben történik, bútor minőségben, tetszőleges RAL színben. Bejárati ajtajaink mind esztétikailag, mind műszakilag megfelelnek középületekre. Ellenállóak a rendszeres használatnak, több évnyi használat után is precíz és pontos működtetésre képesek. Magas használat, igénybevétel esetén AluFa küszöböt javasolunk.


PannonTherm®Minimál Stílusú Ajtó: A fa nyílászáró üveg burkolatot kap. Ez a burkolat egyedülálló megjelenést biztosít és garantáltan irigyelni fogják szomszédai, barátai. Egyedülálló fejlesztésünknek köszönhetően az időjárás viszontagságainak ellenálló nyílászárót hoztunk létre, ami illeszkedik korunk letisztult, elegáns, modern megjelenésű épületeibe. Néhány fő tulajdonsága ennek a termékcsoportunknak: -Kívülről az időjárás viszontagságainak ellenáll a PannonTherm®Minimal nyílászárónk, hiszen a csapadék, napsütés nem találkozik fa felülettel. a külső üveg minden esetben edzett, biztonsági üveg, mely a vagyonvédelem miatt rendkívül fontos. -Kívül a tok, a szárny és az üveg egy síkban helyezkedik el. Így egy modern felület jön létre. (LED TV-hez lehetne hasonlítani az ablakainkat.). -A belső oldal természetes fa alapanyagból készül, vizes bázisú felületkezeléssel, akár egyedi színekben is.


PannonTherm®Klasszikus Stílusú Ajtó: Klasszikus ajtóknál törekszünk becsben tartani azt az építészeti karaktert amit megörököltünk elődeinktől. Milyen is lenne az, ha a műemlékvédelem alatt álló épületeinket műanyag ablakokkal rontanánk el. Ragaszkodnunk kell ahhoz, hogy megjelenésben korhű, viszont műszaki paramétereiben modern ajtót gyártsunk és építsünk be. A klasszikus ajtók beszegezőlécesek. Úgynevezett bécsi ajtók. Bármilyen méretben és színben gyártjuk. Akár a meglévő ajtókat is tudjuk másolni.


PannonTherm®Tömörfa Ajtó: A tokszerkezet utólag beépíthető. A borítók a legújabb irányzat szerint 70mm-es, ún. „soft-line design” rádiusszal lekerekítettek, vagy szögletesek. A tok három oldalán gumitömítés fut körbe, mely lehetővé teszi a koppanásmentes záródást. Alapanyaga: szárított, válogatott, göcsmentes és hibamentes hossztoldott, vagy toldásmentes lucfenyő, vagy meranti. Küszöb: 3 megoldás lehetséges, -automata küszöb-megoldás (feláras), -küszöb nélküli, -keményfa küszöbös Zár: -Dose 3410-n Elzett félbiztonsági zár. -AGB mágneses zár. Kilincs: ergonómikus kialakítású HOPPE kilincs, mely 4-féle színből és kétféle formából választható. Üvegezés: széles választékból, de egyedi ólomüvegs, vagy csiszolt kivitel is megoldható. A gyári felületkezelés rétegződése négy rétegben történik, bútor minőségben: 1rtg. impregnáló gombamentesítő, 1rtg. sayer pác, 1rtg. Sayer alaplakk, 1rtg. Sayer fedőlakk.


PannonTherm®Furnéros Ajtó: A tokszerkezet utólag beépíthető. A tok három oldalán gumitömítés fut körbe, mely lehetővé teszi a koppanásmentes záródást. Tok alapanyaga: tömör tölgy fa, tölgy furnérozással. Szárny anyag: tölgy furnérozott felület. Magja: furatolt, hangszigetelő forgácslap. Küszöb: 3 megoldás lehetséges, -automata küszöb-megoldás (feláras), -küszöb nélküli, -keményfa küszöbös. Zár: AGB mágneses soft-close záródást. Pánt: síkba záródó. Kilincs: szögletes HOPPE. A gyári felületkezelés rétegződése: két réteg olajos felület.


PannonTherm®MDF ajtó: A honlapunkon szereplő bármelyik marásmintából tetszőleges mintát lehet választani. A tokszerkezet utólag beépíthető. A tok három oldalán gumitömítés fut körbe, mely lehetővé teszi a koppanásmentes záródást. Alapanyaga: MDF. Küszöb: 3 megoldás lehetséges, -automata küszöb-megoldás (feláras), -küszöb nélküli, keményfa küszöbös. Zár: AGB mágneses soft-close záródást. Pánt: síkba záródó. Kilincs: szögletes HOPPE. A gyári felületkezelés rétegződése négy rétegben történik, bútor minőségben, tetszőleges RAL színben

Kategória Klasszikus Ablakok-Ajtók

Megosztás

Kapcsolódó projektek

Megtekintés