Vezetői összefoglaló

PannonTherm® Ajtó és Ablak gyártó vállalkozás bemutatása


Modernizálódó, elgépiesedő világunkban új tendencia jelent meg az építőipar területén, ezen belül is a nyílászáró gyártásban. Az emberek újra felfedezték a természetes anyagok szépségét. Az égetett agyag, a kő a FA végre visszaszerezte több évezredes méltó helyét. Közvetlen környezetünkben a FA jelenléte észrevétlenül is befolyásolja lelki állapotunkat. A FA illata, kellemes tapintása, üdítő megjelenése megnyugtató a szemnek és a szellemnek egyaránt. Termékeinkben ötvöződik a műszaki innováció és a természet harmónikus szépsége. Mérnök és kereskedő kollégáink segítik Önt a legideálisabb döntés meghozatalában. Kérem forduljanak bizalommal kollégáinkhoz és kérjék segítségüket. Számunkra a legfontosabb a vásárló megelégedettsége. Vállalkozásunkat azért hoztuk létre, hogy az építkezőknek, építtetőknek, kivitelezőknek és szakkereskedő partnereinknek jó minőségű fa nyílászárót szállíthassunk megfelelő áron. Cégünk dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely 36 éves szakmai múltra tekint vissza.


A PannonTherm® olyan márkanév, melyet a vásárlók rendkívül versenyképes árú és jó minőségű fa nyílászáróként ismernek. Korszerű gépeink pontossága és a gondos emberi kéz munkája garantálja termékeink jó minőségét. A PannonTherm® elnevezésű homlokzati nyílászáróink LURONORM kialakításúak, és megfelelnek az osztrák (ONORM) és a német (DIN) szabványoknak is. Termékeink minőségét külső szervezet, az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs KHT (ÉMI) szigorú kritériumok szerint vizsgálta. Gyártásunkat folyamatosan ellenőrzi.


Gyártócsarnokaink alapterülete beruházásainknak megfelelően folyamatosan nő, gépparkunkat állandóan korszerűsítjük. A rendkívül erős Európai Környezetvédelmi Előírásoknak gyártásunk folyamán maradéktalanul eleget teszünk. Jó minőségű és esztétikailag szép referenciáinkat az ország egész területén megtalálhatja. Referenciáink között szállodák, közintézmények, családi házak, ipari épületek nyílászárói is megtalálhatók. Kérje referenciánkat!


Kereskedelmi hálózatunk szintén országos kiterjedésű, így vásárlóink könnyen hozzájuthatnak termékeinkhez.

Tisztelettel: Kunkli Imre tulajdonosAjtó és Ablak bemutatóterem!

Mert a Hideget, Melegen Szeretjük!


INSPIRED and DESIGNED by: PannonTherm